top of page

MotorCoaching op een efficiënte en professionele manier

Neem contact op via info@wimdemotorcoach.com en we ontmoeten elkaar op een plaats volgens afspraak. Die plaats kan dicht in jouw omgeving zijn wanneer je bijvoorbeeld een beginnende motorrijder bent of in een omgeving waar de wegen bochtig zijn als je naar meer bochtentechniek zoekt. Zelfs de Ardennen liggen binnen bereik. One-to-one is de operatiemodus. Geen groepswerk, geen wachten op minder ervaren rijders, geen stress om het niveau te volgen, strikt individueel op het eigen veilige tempo. Met radiocommunicatie krijg je “on the spot” aanwijzingen en advies. Ondertussen registreren on-boardcamera’s je doen en laten zodat er regelmatig een briefing met behulp van video meer duiding geeft van je techniek en progressie.

Deze wijze van individuele coaching geeft een directe aanpak van jouw specifieke behoeften, waarbij je je rijtechniek kan oefenen en je je passie met meer veiligheid en plezier kan beleven. Inzicht brengen in wat je doet en hoe het moet is de missie.

IMG_0479.jpeg

Relatie coaching sessie

Ongeacht de uitdaging, ik ben er om je te coachen en om een significante positieve verandering teweeg te brengen.
Wat moet dat kosten? Het standaardpakket bestaat uit vier coachinguren en kost €240. Wil je meer of minder intensieve begeleiding? Dan maken we een aangepast voorstel.

Services: Diensten

Doen wat je weet is weten wat je doet. 

Een getuigenis van K.S.

Als je motorrijders ziet, dan glijden ze altijd elegant door de bochten. Het lijkt alsof de motor, de bestuurder en de bocht één vloeiend geheel vormen.

Dat vormde een schril contrast met mijn eigen rijstijl. Vaak was ik verkrampt, houterig en schokkerig. Vloeiend door de bochten gaan was niet aan mij besteed.

Dus besloot ik een coaching te volgen bij Wim. En “coaching” is ook echt het juiste woord: hij geeft duidelijk en constructieve feedback. Hij legt uit hoe je handelingen invloed hebben op hoe je motor reageert, waardoor je alles beter gaat begrijpen - iets dat mij enorm geholpen heeft. De feedback wordt ook gradueel opgebouwd: je moet niet plots aan 101 dingen tegelijk denken, stap voor stap voegt hij nieuwe elementen toe. En als je het goed doet, wordt dat ook benoemd! 


Voor mij was het een wereld van verschil. Het was alsof er plots een nieuwe dimensie van motorrijden voor mij open ging. Bochten zullen nooit meer hetzelfde zijn. 


Als je met onzekerheid op je motor zit, aarzel niet en gun jezelf dit cadeau. Het maakt niet alleen een veel betere rijder van je, maar ook een veiligere! En het rijden wordt alleen maar plezanter!

Services: Over mij
bannerrad.jpg
Services: Afbeelding
Services: Citaat
bottom of page